2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Toldbodgade
Forbrug:

684 kr/md

Forudbetalt leje:

6.500 kr

Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

Dejlig 2 vær. lejlighed med meget stor sydvendt altan, porttelefon med video samt udsigt over fjorden. Hvidt køkken med maghonikanter, køle/fryseskab, glaskeramisk kogeplade, indbygningsovn under kogeplade, emhætte, opvaskemaskine samt gipsloft med spots. Nyt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Afhøvlede og oliebehandlede trægulve i entre, stue og soveværelse samt linoleum i køkken. Garderobeskabe med skydelåger i soveværelse.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Toldbodgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 78 m2.

Om lejemålet på Toldbodgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Toldbodgade er 6.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.500 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-12-15.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.