2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Absalonsgade
Forbrug:

678 kr/md

Depositum:

14.100 kr

Leje per måned:

4.429 Kr/md

2 værelses lejlighed i Aalborg.

Lejlighed til leje på 45 m2 i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Absalonsgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om boligen på Absalonsgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Absalonsgade  ligger på 4.429 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 518 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.