2 værelses lejlighed i Aalborg SV

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.388 kr/md

Forudbetalt leje:

5.544 kr

Depositum:

16.633 kr

Leje per måned:

5.544 Kr/md

I lejen er indholdt kr. 213,75 til indvendig vedligeholdelse. Fin ældre- og handicapvenlig 2 værelses lejlighed beliggende i Gøls Minde, Skalborg. Lejligheden består af køkken, stue, soveværelse, badeværelse samt entre. Køkken og badeværelse er ældre- og handicapvenligt, med hjælpemidler og let tilgængelighed. Hvidt køkken med glaskeramisk kogeplade, emhætte, køleskab og ovn. Badeværelse med klinker på vægge og vinyl på gulv, hjælpemidler til toilet og bruser. Garderobeskab i soveværelse. Der er et fint gårdmiljø samt et aktivitetscenter som kan benyttes af beboerne.

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 9200 Aalborg SV

I denne lejlighed på Stationsmestervej i Aalborg SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 57 m2.

Om lejeboligen på Stationsmestervej i 9200

Husleje
Du skal betale 5.544 kr. om måneden for denne bolig på Stationsmestervej.
Depositum
Du skal lægge 16.633 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-11-15.

Andre lejemål i 9200 Aalborg SV

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9200 Aalborg SV? Du kan i øjeblikket finde 242 lejeboliger i Aalborg SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.