2 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Åhusene
Forbrug:

850 kr/md

Forudbetalt leje:

7.995 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

Lejligheden, som er velegnet til et par, er en velindrettet 2-værelses lejlighed på 55 km2 på 3. sal med et dejligt lysindfald. Lejligheden byder på en mindre entre, efterfulgt af et lækkert åbent køkken i lyst design med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med opholdsrummet, med plads til spisebord og et mindre sofaarrangement. Bevæger man sig videre ind, mødes man af et dejligt soveværelse på 13 km2 med indbygget garderobeskabe og plads til skrivebordsområde. De lune sommeraftener og stille morgenstunder, kan nydes på lejlighedens 9 km2 skønne solrige altan, som kan tilgås både fra køkkenalrum og soveværelse. Til ejendommen hører ydermere både parkerings- og cykelkælder, hvor det er muligt at komme på ventelisten til en parkeringsplads. Derudover er der etableret et parkanlæg med legeplads, kajakkaj og basket bane, som beboerne kan nyde godt af. På cykel og gåben kommer man hurtigt til diverse dagligvareforretninger, fitness og byens uddannelsesinstitutioner.

Stor lejlighed på 136 m2 til leje 7100 Vejle

På Horsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 136 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Horsensvej i 7100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Horsensvej  ligger på 9.850 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.550 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-16.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.