2 værelses lejlighed i Aarhus C

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jul 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Amaliegade
Forbrug:

350 kr/md

Forudbetalt leje:

8.300 kr

Depositum:

24.900 kr

Leje per måned:

8.300 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>2 vær. lejlighed, centralt i Aarhus</p> <p>Velindrettet 2 værelses lejlighed beliggende i Amaliegade - en helt ugeneret parallelgade til Strøget lige ved siden af Salling. Lejligheden rummer stue og soveværelse samt køkken og badeværelse, som er indrettet i minimalistisk smagfuld stil, med sort inventar og marmor.</p> <p>Lejligheden har desuden:</p> <p>• integreret køle-/fryseskab,<br /> • indbygningkogeplader i den smukke corian køkkenbordplade,<br /> • indbygningsovn,<br /> • emhætte,<br /> • integreret opvaskemaskine,<br /> • Combimaskine<br /> • genvex ventilationsanlæg<br /> • gulvvarme og<br /> • egetræsgulve.</p> <p>Der følger depotrum med til hver lejlighed.</p> <p>Ejendommen blev opført i slutningen af 2017 og består af et 5 etagers forhus med et 4 etagers baghus på hvilken, der forefindes en lækker stor fælles tagterrasse. For- og baghus er forbundet med hinanden via svalegange. Der er elevator i ejendommen, og den fælles mindre atriumgård er udsmykket med grønne planter.</p> <p>Ejendommen er indrettet med 14 to-værelses (55-59 m2) og 4 tre-værelses boliger á 79 m2. Bemærk: Billeder viser hele ejendommen og ikke nødvendigvis den konkrete bolig.</p> <p>Lejligheden er...

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Amaliegade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Amaliegade i 8000

Husleje
Du skal betale 8.300 kr. om måneden for dette lejemål på Amaliegade.
Depositum
Du skal lægge 24.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-07-15.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 249 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.