2 værelses lejlighed i Dronninglund

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Depositum:

17.800 kr

Leje per måned:

5.496 Kr/md

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9330 Dronninglund

I denne lejlighed på Hovedgaden i Dronninglund får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om lejemålet på Hovedgaden i 9330

Husleje
Du skal betale 5.496 kr. om måneden for dette lejemål på Hovedgaden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.800 kr.

Andre lejeboliger i 9330 Dronninglund

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9330 Dronninglund? Du kan i øjeblikket finde 6 lejemål i Dronninglund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.