2 værelses lejlighed i Dybvad

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ålborgvej
Forbrug:

273 kr/md

Depositum:

17.800 kr

Leje per måned:

5.635 Kr/md

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9352 Dybvad

I denne lejlighed på Ålborgvej i Dybvad får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om lejeboligen på Ålborgvej i 9352

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ålborgvej er 5.635 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.800 kr.

Andre lejeboliger i 9352 Dybvad

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9352 Dybvad? Du kan i øjeblikket finde 2 lejeboliger i Dybvad netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.