2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Østergade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

23.625 kr

Leje per måned:

7.875 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Med byens bedste beliggenhed, på gågaden, og med BROEN og banegården som nærmeste naboer, bliver det ikke mere centralt. Hele byggeriet er gennemsyret af kvalitet og et kompromisløst materialevalg, og alle lejligheder er udstyret med franskealtaner, hvorfra livet i Kongensgade kan betragtes. Lejlighederne kan nås via en svalegang på bagsiden af huset. Her findes også ejendommes store fælles tagterrasse I alle lejligheder er der mulighed for tilslutning af egen vaskemaskine, der er desuden stort kælderrum, cykelparkering og elevator Skal opleves ( Der svares ikke på beskeder gennem Boligportal)

Stor lejlighed på 71 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Østergade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 71 m2.

Om lejeboligen på Østergade i 6700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Østergade  ligger på 7.875 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.625 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.