2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
21 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nyhavnsgade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

15.600 kr

Leje per måned:

5.200 Kr/md

Lys lejlighed med entré, toilet, rummelig stue, soveværelse med adgang til badeværelse samt fint køkken. Lejligheden ligger i hjertet af Esbjerg med ca. 1 km. afstand til Gågaden, caféer, diverse dagligvarebutikker og Rybners Gymnasium. Fri afbenyttelse af tilhørende lukket, gårdhave med gynger, græsarealer og hyggelige kroge. Der er mulighed for cykelparkering i aflåst cykelkælder. OBS: Ingen husdyr eller rygning tilladt!

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Nyhavnsgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 56 m2.

Om lejemålet på Nyhavnsgade i 6700

Husleje
Du skal betale 5.200 kr. om måneden for denne lejebolig på Nyhavnsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.600 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-06-15.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 99 lejemål i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.