2 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skjoldsgade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

15.900 kr

Leje per måned:

5.300 Kr/md

Stor 2er i rolig ejendom Meget stor hjørne stue med godt lysindfald Toilet med håndvask Soveværelse, herfra adgang til badeværelset Køkken med kølefrys, opvasker og keramisk komfur Fæles gård og over dækket terrasse Vaske mulighed i kælderen

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Skjoldsgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Skjoldsgade i 6700

Husleje
Du skal betale 5.300 kr. om måneden for denne bolig på Skjoldsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.900 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.