2 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Barfredsvej
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

9.975 kr

Leje per måned:

3.325 Kr/md

Nyistandsat og moderniseret to værelses lejlighed centralt beliggende i Frederikshavn tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport mm. Lejemålet indeholder lille entré i åben forbindelde med nyt Kvik køkken med køle-fryseskab, indbygget ovn, glaskeramisk kogeplade, opvaskemaskine og vaske-tørremaskine . Bad og toilet. Rummelig stue og lyst soveværelse. Dejlig lys lejlighed med afhøvlede og lakerede gulve. Der er kælderrum til lejligheden. Adgang til grønne arealer.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I denne lejlighed på Barfredsvej i Frederikshavn får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejeboligen på Barfredsvej i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Barfredsvej er 3.325 kr.
Depositum
Du skal lægge 9.975 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 boliger til leje i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.