2 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

19.360 kr

Leje per måned:

5.953 Kr/md

Afdelingen består af 77 lejligheder og er opført i 1973 Højhuset i Varbergparken er et varetegn for hele byen, og få steder får man en smukkere udsigt over Haderslev. Her er 11 etager med 2 - 4 værelses lejligheder, som er mellem 69 og 122,5 kvadratmeter. Der er elevator i alle opgange, og de fleste lejligheder har udsigt til begge sider. 2/3 af afdelingen er totalt nyrenoveret i 2018 og fremstår nu som store lyse lejligheder og en dejlig stor altan, som giver rigelig plads til udfoldelser. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Varbergvej i Haderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Varbergvej  ligger på 5.953 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.360 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.