2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ane Staunings Vej
Forbrug:

450 kr/md

Depositum:

18.820 kr

Leje per måned:

4.653 Kr/md

Ungdomsboligerne ligger lidt nord for centrum på stor grund med gode udearealer.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Ane Staunings Vej i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Ane Staunings Vej i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Ane Staunings Vej ligger på 4.653 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 18.820 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejemål i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.