2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
27 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

32.573 kr

Leje per måned:

6.227 Kr/md

Vestergade er beliggende i den nordvestlige bydel nær skole, indkøb, busstop med let adgang til Horsens centrum og med let vejforbindelse ud til motorvejen. Der er altaner til 3. sals boligerne og endvidere fællestagterrasse. Facaden mod Vestergade er ekstra støjisoleret, hvorfor der alene er meget begrænset trafikstøj i boligerne. Ejendommen er opført ekstraordinært energivenligt med blandt andet solenergi til delvis dækning af fælles el-forbrug.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Vestergade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vestergade i 8700

Husleje
Du skal betale 6.227 kr. om måneden for dette lejemål på Vestergade.
Depositum
Du skal lægge 32.573 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejeboliger i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.