2 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. maj 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

15.600 kr

Leje per måned:

5.200 Kr/md

I Jernbanegade udlejes en charmerende 2-værelses lejlighed på 57 m². lejligheden er tæt placeret på gågaden, koldinghus, IBC samt universitetet. Lejligheden indeholder køkken, bad, stue og soveværelse. Til lejemålet hører endvidere fælles vaskekælder. Bemærk der ikke er parkering til lejemålet.

Mindre lejlighed på 57 m2 til leje

I denne lejlighed på JERNBANEGADE i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 57 m2.

Om lejemålet på JERNBANEGADE 19 i 6000 Kolding

Huslejen for denne bolig på JERNBANEGADE 19 ligger på 5200 kr. om måneden. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 15600 kr. Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 271 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.