2-værelses lejlighed i Nørresundby Centrum

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
69 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ane Dams Gade
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

4.950 kr

Depositum:

14.850 kr

Leje per måned:

4.950 Kr/md

På Ane Dams Gade i Nørresundby kan du lige nu blive den nye lejer af denne skønne 2-værelses lejlighed. Lejligheden strækker sig over 69 kvm og består af en entre, hvor fra der er adgang til bad/toilet, køkken, soveværelse og stuen. I soveværelset er der indbyggede skabe. Beliggenheden er ideel til dig der ønsker en lejlighed i et roligt kvarter tæt på indkøbsmuligheder - desuden kan du stå på Nytorv efter kun 5 minutters cykeltur! Skal denne lejlighed være din næste bolig? Så kontakt os endelig!

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 9400 Nørresundby

I denne lejlighed på Ane Dams Gade i Nørresundby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Ane Dams Gade i 9400

Husleje
Du skal betale 4.950 kr. om måneden for dette lejemål på Ane Dams Gade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.850 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-01-05.

Andre lejemål i 9400 Nørresundby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9400 Nørresundby? I øjeblikket finder du 62 lejeboliger i 9400 Nørresundby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.