2 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

665 kr/md

Depositum:

22.785 kr

Leje per måned:

7.595 Kr/md

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 5200 Odense V

I denne lejlighed på Gartnerbyen i Odense V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om lejemålet på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Gartnerbyen ligger på 7.595 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 22.785 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket kan du finde 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.