2 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Glattrupvej

Leje per måned:

3.600 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejlighed til leje på 49 m2 i 7800 Skive

I denne lejlighed på Glattrupvej i Skive får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 49 m2.

Om boligen på Glattrupvej i 7800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Glattrupvej er 3.600 kr.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.