2 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dalgas Alle
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

3.650 kr

Depositum:

10.950 kr

Leje per måned:

3.650 Kr/md

Stor lys stue, værelse, entre med skabe. Nyere køkken med komfur, køle-/fryseskab og emhætte. Badeværelse med bruser. Altan. Kælderrum. Der er parketgulve overalt i lejligheden. Nye vinduer 2021. Energimærke D. Jægerparken består af tre ejendomme beliggende få minutter fra Skive centrum. Der findes gode busforbindelser til både by og lokalområdet i ganske umiddelbar nærhed til ejendommen. Desuden findes der et større parkanlæg i tilknytning til ejendommen, samt et rigeligt antal parkeringspladser. Der er gode indkøbsmuligheder, restauranter/barer, børnehaver, skoler, indendørs badeland, sportsplads m.m. tæt på byggeriet.

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 7800 Skive

I denne lejlighed på Dalgas Alle i Skive får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Dalgas Alle i 7800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Dalgas Alle  ligger på 3.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.850 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-15.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.