2 Værelses lejlighed i Valby

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ib Schønbergs Allé

Leje per måned:

11.377 Kr/md

2 Værelses lejlighed i Valby/nBallinghus er beliggende midt i Valby omgivet af grønne fællesarealer. Her er plads til at være og plads til at børnene kan lege. Du vil opleve at komme til et område, som allerede på nuværende tidspunkt er velfungerende og integreret med det gamle Valby. Samtidig er du tæt på et stort udvalg af butikker, flere S-togsstationer og busser, Valby Idrætspark og Valbyparken. Ballinghus er en flot ny beboelses ejendom. Ejendommen består af 2-4 værelses lejligheder fra 72 kvm og op til 128 kvm. Boligerne er veldisponerede med et flot lysindfald fra de store vinduespartier, som går fra gulv til loft. Til hver lejlighed er der enten egen altan eller terrasse. Ballinghus har en flot gårdhave med bænke, bærbuske, græs og grusstier og fra tagterrassen er der en særdeles flot udsigt ud over Valby.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 2500 Valby

I denne lejlighed på Ib Schønbergs Allé i Valby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om boligen på Ib Schønbergs Allé i 2500

Husleje
Du skal betale 11.377 kr. om måneden for denne bolig på Ib Schønbergs Allé.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2500 Valby

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2500 Valby? I øjeblikket kan du finde 148 lejeboliger i 2500 Valby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.