2 værelses lejlighed i Vejle C

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

12.000 kr

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

Lejligheden er beliggende i en særdeles pæn og velholdt byejendom med 5 lejemål, hvor der er ordnede forhold. Ejer bor selv i ejendommen. Lejligheden overtages istandsat og indeholder pænt elementkøkken, stue og soveværelse med brusekabine. Separat toilet på gangen. I kælderen vaskefaciliteter til brug for lejerne. Ved genudlejning af ledige lejemål vil der i lejekontrakterne blive indskrevet forbud mod tobaksrygning i lejlighederne, så alle beboere kan få glæde af et røgfrit miljø.

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Svendsgade i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Svendsgade i 7100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Svendsgade ligger på 4.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 12.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.