2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestervangsvej
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

11.985 kr

Leje per måned:

3.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Istandsat toværelses lejlighed beliggende i Viborg Vestby. Lejemålet indeholder pænt hvidt køkken med køle-fryseskab. Stor lys stue. Hvidt flise badeværelse med skabe. Lyst soveværelse med WALK IN garderobe. Der er i ejendommen adgang til fælles moderne vaskefaciliteter. Eget lille kælderrum. Adgang til grønne arealer, p-plads samt cykelskur.

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Vestervangsvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 58 m2.

Om lejeboligen på Vestervangsvej i 8800

Husleje
Du skal betale 4.195 kr. om måneden for dette lejemål på Vestervangsvej.
Depositum
Du skal lægge 12.585 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.