2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

614 kr/md

Depositum:

16.135 kr

Leje per måned:

5.802 Kr/md

Boligerne er beliggende Dalbergsgade 9-21. Ældrevenlige, hyggelig ejendom med 44 velindrettede etageboliger, meget centralt beliggende i centrum af Viborg, overfor banegård og svømmehal. Der er et hyggeligt gårdmiljø med flere udendørs hyggekroge. Parkeringspladser i afdelingen. Ejendommen ligger i gåafstand til rigtig mange ting, også indkøbsmuligheder. Der er fællesrum i kælderen (festlokale), hvor beboerne er gode til at lave fælles arrangementer. Der er også elevator i alle opgange.

Lejlighed til leje på 79 m2

I denne lejlighed på Dalbergsgade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejeboligen på Dalbergsgade 17 i 8800 Viborg

Huslejen for dette lejemål på Dalbergsgade 17 ligger på 5802 kr. om måneden. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 16135 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 288 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.