2-værelses lejlighed med bedste beliggenhed

Faciliteter

Areal
46m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
St. Glasvej
Forbrug:

590 kr/md

Forudbetalt leje:

14.850 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

4.950 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2-værelses lejlighed med en central placering i Odense C. Med lejlighedens skønne beliggenhed, er der mange gode indkøbsmuligheder i nærområderne samt smukke grønne områder. Lejligheden indeholder: Entré, badeværelse, værelse, stue samt et køkken. Der er opvaskemaskine i lejligheden. Der er adgang til følgende: – Fællesvaskeri – Fælles gård/ haveanlæg – Cykelparkering

Lejlighed til leje på 46 m2 i 5000 Odense C

I denne lejlighed på St. Glasvej i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 46 m2.

Om boligen på St. Glasvej i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på St. Glasvej er 4.950 kr.
Depositum
Du skal lægge 29.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 534 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.