2 værelses lejlighed til leje ved Nørresundby Havnefront

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Laurits Hauges Vej

Leje per måned:

7.198 Kr/md

2 værelses lejlighed til leje ved Nørresundby Havnefront/nBo lækkert tæt på fjorden og med sol på altanen De nye lejeboliger er præget af kvalitet i design og materialer og omtanke i alle detaljer Nørresundby Havnefront ligger tæt på det rekreative område Lindholm Strandpark, hvor du kan bade fra badebroen, spille beach-volley eller løbe en tur i naturen ad stien til Lindholm Fjordpark. Er det mere byens puls, der trækker, kan du cykle eller gå ad Kulturbroen – eller Kærlighedsbroen, som den også bliver kaldt – der på få minutter fører dig til Aalborg og bylivets tilbud. Boligerne er lyse, moderne og velindrettede. Lejlighederne har massive trægulve og hvide HTH køkkener med moderne stilfulde greb. Lejlighederne har desuden flere indbyggede skabe. Alle lejligheder er fuldt udstyrede med hårde hvidevarer i køkken og bad. Der er fokus på at minimere din elregning, både af hensyn til din pengepung og miljøet. F.eks. har både opvaskemaskinen og vaskemaskinen energimærket A+++, mens køle-/fryseskabet og tørretumbleren kommer lige efter med A++. Lejlighederne har alle enten en stor altan eller en terrasse. Lejlighederne varierer i størrelse, og en del af dem er også velegnede som...

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 9400 Nørresundby

I denne lejlighed på Laurits Hauges Vej i Nørresundby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Laurits Hauges Vej i 9400

Husleje
Du skal betale 7.198 kr. om måneden for dette lejemål på Laurits Hauges Vej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejeboliger i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.