24 nyopførte 3-vær. lejligheder i Odense C!

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rødegårdsvej
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

9.100 kr

Depositum:

27.300 kr

Leje per måned:

9.100 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Boligerne ligger midt i den rivende byudvikling og får bla. nem adgang til letbane, cykelsti mod universitetet og centrum. Lige om hjørnet er flere dagligvarebutikker, caféer og grønne områder som Eventyr haven og Skt. Jørgens Parken. Lejlighederne er indrettet med Svane-køkken, lækre hvidevarer, badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle, to gode værelser med indbyggede skabe, stor lys stue med udgang til en lækker altan. Ejendommen er nyopført med elevator, depotrum i alle lejligheder og mulighed for parkering.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 5000 Odense C

På Rødegårdsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Rødegårdsvej i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Rødegårdsvej er 9.100 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.300 kr.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 boliger til leje i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.