3-vær lejlighed i Klejtrup - ingen tidsbegrænsning

Faciliteter

Areal
48m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.300 kr/md

Depositum:

9.900 kr

Leje per måned:

3.300 Kr/md

Hyggelig lejlighed med lofter til kip, synlige bjælker og skråvægge. God indretning uden spildplads. INDRETNING: Lyst badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine, åbent, lyst køkken, stue og 2 værelser - alle med laminatgulve. Fælles have der evt. kan opdeles. Fælles udhus. Centralt beliggende.

Mindre lejlighed på 48 m2 til leje i 9500 Hobro

På Brovej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 48 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Brovej i 9500

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Brovej ligger på 3.300 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 9.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejeboliger i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.