3 vær. lejlighed til leje i Kolding

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vejrupsgade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Denne lejebolig til leje passer fint til et par eller en single, der gerne vil have et ekstra værelse og lidt ekstra plads. Det er en lejlighed for jer som gerne vil være midt i byen og tæt på det hele. Lejligheden er 75 m2 og velindrettet. Der er helt nye vinduer i lejligheden. Det er en hyggelig lejlighed til leje med 2 gode stuer, soveværelse, nyere køkken, badeværelse og central entre.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 6000 Kolding

På Vejrupsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vejrupsgade i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vejrupsgade er 5.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 17.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 239 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.