3 værelses hus i Kolding

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Holbergsvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

28.500 kr

Leje per måned:

9.500 Kr/md

På Holbergs Have opføres Koldings første private Senior bofælleskab. Busstoppested lige udenfor døren og dagligvarebutikken NETTO er nærmeste nabo. Byggeriet udføres som en klyngebebyggelse, omkransende et hyggeligt fællesområde med parkering, friarealer, samt et fælleshus. Byggeriet opføres i et og to plans boliger hvor alle boliger har niveaufri indgang fra stueplan. 2-plan bolig med mulighed for installation af trappelift mellem stueplan og 1. sal. Boligerne er installeret med genvex, vaskemaskine, tørretumbler, kølefryseskab, pyrolyseovn, induktion kogeplade og opvaskemaskine i stål. Opvarmning foregår via gulvvarme. Velfac vinduer og døre, hvid køkken, Raw Arlington Eg laminat gulve og betonfarvede keramiske fliser på WC-badegulve og vægge i bruseniche. Huslejen er eksklusiv forbrug. Lejer afregner forbrug (el, vand og varme) direkte med forsynings selskaberne. Et husdyr pr. bolig kan godkendes, såfremt husdyret ikke er til gene for andre lejere. Boligen inkluderer en parkeringsplads uden overdækning. Alle boliger inkluderer et skur på 3,5 m². Der bliver rummelige grønne græsplæner, samt adgangsstier med fast belægning og niveaufri adgang. Fælleshuset er til alle beboeres f...

Mindre hus på 96 m2 til leje 6000 Kolding

I dette hus på Holbergsvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 96 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Holbergsvej i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Holbergsvej ligger på 9.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 28.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.