3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Hvis du er til en spændende lejlighed, hvor man kun kan blive positivt overrasket er denne 3 værelses lejlighed i Aalborg et kig værd.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 9000 Aalborg

På Kastetvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kastetvej i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Kastetvej ligger på 6.995 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.985 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.