3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ågade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Så er det nu du skal lytte godt efter! Vi står udenfor ejendommen på Ågade og kigger os lidt omkring. Dine mest populære naboer er Photocare (praktisk talt nabo), Brdr. Sørensen og ej at glemme den franske bistro59 . Det summer simpelthen af liv rundt om dit kommende hjem. Kun 5 minutters gang fra din hoveddør, starter gågaden og shoppingmulighederne i Aalborg by er uendelige! Det gode ved ejendommen er, at der er helt specielt er indbygget elevator – det ser man altså ikke tit i de ældre ejendomme i Aalborg C. Selve lejligheden har en charmerende form. Fra da man kommer ind i entréen har du badeværelset på højre hånd. Samme side som køkkenet. Det er totalrenoveret og helt nyt. Fra køkkenet har du udgang til bagtrappen og heraf baggården, hvor du har plads til din cykel eller fange solstråler.. 🙂 Alle rummene har smukke stuklofter og detaljer som man kun er heldig at finde i ældre ejendomme. Tilbage i gangen kan man vælge, at fortsætte ind soveværelset hvor der garderobeskabe og kig til baggården. Alle vinduerne i ejendommen er nye og lydisolerende. I spisestuen/stuen – på modsatte side af gangen, er der god plads til et spisebord med 6 stole eller sofaarrangement. Stuen og spis...

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 9000 Aalborg

På Ågade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ågade i 9000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Ågade  ligger på 6.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.