3 værelses lejlighed i Aarhus N

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
17 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Funch Thomsens Gade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

25.677 kr

Leje per måned:

8.140 Kr/md

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Funch Thomsens Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Funch Thomsens Gade i 8200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Funch Thomsens Gade  ligger på 8.140 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 25.677 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket finder du 97 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.