3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frederiksgade
Forbrug:

1.098 kr/md

Depositum:

18.306 kr

Leje per måned:

4.793 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Frederiksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Frederiksgade i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Frederiksgade er 4.793 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.306 kr.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.