3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tietgensvej
Depositum:

24.182 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Tietgensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tietgensvej i 9700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Tietgensvej  ligger på 6.900 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.182 kr.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejeboliger i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.