3 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thorvaldsensvej
Depositum:

19.436 kr

Leje per måned:

5.579 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Thorvaldsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Thorvaldsensvej i 9700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Thorvaldsensvej ligger på 5.579 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.436 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejemål i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.