3 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

18.189 kr

Leje per måned:

4.667 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Afdelingen består af 88 lejligheder, som er opført i 1943. Afdelingen har en ganske bynær beliggenhed og gode udearealer.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 6100 Haderslev

På Aarøsund Landevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Aarøsund Landevej i 6100

Husleje
Du skal betale 4.667 kr. om måneden for dette lejemål på Aarøsund Landevej.
Depositum
Du skal lægge 18.189 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-02-01.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket kan du finde 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.