3 værelses lejlighed i Hillerød

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bakkegade

Leje per måned:

8.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

3400 3 vær. lejlighed, 67 m2, Bakkegade 35 2, overtagelse 1-5-2021, altan, møbleret, delvist møbleret, opvaskemaskine, køleskab 67 kvm 3 værelses med altan lejlighed udlejes i Hillerød - Bakkegade 35, 2. Leje: 8.000 kr ekskl. Forbrug Lejligheden er delvist møbleret, stue, køkken er møbleret. Begge værelser, gang sture samt køkken er renoveret inde for de sidste 6 ma°neder. Kan overtages fra 1/5-2021 eller efter aftale Leje perioden er 6 ma°neder til d. 1/10-2021 Kontakt mig gerne hvis der er flere spørgsma°l på

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 3400 Hillerød

På Bakkegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 67 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Bakkegade i 3400

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Bakkegade ligger på 8.000 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 3400 Hillerød

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 3400 Hillerød? I øjeblikket kan du finde 65 lejeboliger i 3400 Hillerød her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.