3 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skibsgade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

15.900 kr

Leje per måned:

5.300 Kr/md

Lejligheden er nyetableret -plankegulve og stuklofter-Flot badeværelse med vaskemaskine. Stor sydvendt altan-egen privat parkering. Beliggende 200 m fra Havnen.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 9500 Hobro

På Skibsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skibsgade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skibsgade er 5.300 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.900 kr.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket kan du finde 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.