3 værelses lejlighed i Højslev

Faciliteter

Areal
44m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Østerrisvej
Forbrug:

750 kr/md

Leje per måned:

3.600 Kr/md

Mindre lejlighed på 44 m2 til leje i 7840 Højslev

På Østerrisvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 44 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Østerrisvej i 7840

Husleje
Du skal betale 3.600 kr. om måneden for denne bolig på Østerrisvej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-01-01.

Andre lejeboliger i 7840 Højslev

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7840 Højslev? Du kan i øjeblikket finde 2 lejemål i Højslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.