3 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
71m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

850 kr/md

Depositum:

36.600 kr

Leje per måned:

12.200 Kr/md

Skøn 3 værelses med 2 altaner! Skøn 3 værelses med 2 altaner! Åbent hus vil foregå fra prøveboligen på følgende adresse: Else Alfelts Vej 66A, 2. th Sundhedsmyndighedernes anbefalinger om forebyggelse af smittespredning med COVID-19 overholdes. Derfor kan der forekomme ventetid inden adgang til prøveboligen kan gives. Lejlighederne i Cobra Have passer med deres varierede størrelser til både små og store børnefamilier, singlen, der ønsker sig et helle midt i det travle byliv – og det kræsne par, der vil udnytte byens mange kulturelle tilbud, men også vil kunne trække stikket og nyde naturens ro. Cobra Haves 218 lejligheder er på 70 m² til 145 m². Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø. Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Gården danner en rolig ramme om legeplads og andre aktiviteter for Cobra Haves beboere – og i kælderen er der indrettet parkering til biler og cykler samt depotrum. Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø. Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Gården danner en rolig ramme om legeplads og andre aktiviteter f...

Stor Lejlighed på 71 m2 til leje

På Else Alfelts Vej 60 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 71 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Else Alfelts Vej 60 i 2300 København S

Huslejen for dette lejemål på Else Alfelts Vej 60 ligger på 12200 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 36600 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 931 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.