3 værelses lejlighed i Kongens Lyngby

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.150 kr/md

Leje per måned:

16.500 Kr/md

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På (RESERVERET) Elledalen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på (RESERVERET) Elledalen i 2800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på (RESERVERET) Elledalen er 16.500 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2800 Kongens Lyngby

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2800 Kongens Lyngby? Du kan i øjeblikket finde 109 lejemål i Kongens Lyngby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.