3 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

907 kr/md

Depositum:

26.985 kr

Leje per måned:

8.995 Kr/md

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 5200 Odense V

På Gartnerbyen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Du skal betale 8.995 kr. om måneden for denne bolig på Gartnerbyen.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.985 kr.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket kan du finde 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.