3 værelses lejlighed i Thyholm

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
194 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Depositum:

16.502 kr

Leje per måned:

4.586 Kr/md

Etagebyggeri fra 2000 i Hvidbjerg, som er beliggende ca. 20 km fra Struer og ca. 35 km fra Holstebro. Afdelingen består af 52 familieboliger, 6 studieboliger og 17 ældreboliger. Husdyr er ikke tilladt. El, varme og vand betales direkte til værkerne. Der betales aconto vandafledning til Bomidtvest. Se her, hvilke udbydere, der tilbyder internet og TV: tjekditnet.dk

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 7790 Thyholm

På Nørregade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørregade i 7790

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørregade er 4.586 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.502 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7790 Thyholm

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7790 Thyholm? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Thyholm netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.