3 værelses lejlighed i Vemb

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesteralle

Leje per måned:

3.775 Kr/md

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 7570 Vemb

På Vesteralle finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 62 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesteralle i 7570

Husleje
Du skal betale 3.775 kr. om måneden for denne bolig på Vesteralle.

Andre lejeboliger i 7570 Vemb

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7570 Vemb? Du kan i øjeblikket finde 2 boliger til leje i Vemb netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.