3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
20 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skottenborg
Forbrug:

975 kr/md

Forudbetalt leje:

2.637 kr

Depositum:

15.825 kr

Leje per måned:

4.800 Kr/md

Pæn og lys lejemål med nye vinduer. Lejligheden indeholder køkken, stue, 2 værelser, badeværelse og gang. Der er gode parkeringmuligheder og gårdmiljø. Lejemålet ligger i en rolig ejendom.

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 8800 Viborg

På Skottenborg finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 67 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skottenborg i 8800

Husleje
Du skal betale 5.025 kr. om måneden for denne lejebolig på Skottenborg.
Depositum
Du skal lægge 16.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.