3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
33 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jegstrupvej
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

14.970 kr

Leje per måned:

4.990 Kr/md

Hyggelig 3 værelses lejlighed beliggende tæt på Viborgs centrum. Lejligheden er til leje nu. For fremvisning kontakt Gitte - 2899 8760.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 8800 Viborg

På Jegstrupvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 70 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jegstrupvej i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Jegstrupvej  ligger på 5.250 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.750 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.