3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Ll. Sct. Hansgade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

17.700 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

Charmerende 4 værelses lejlighed i 2 etage beliggende tæt på Viborgs midtby. Indeholder: 2 sal - Stue og køkken i et. Køkken med køleskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Badeværelse med bruser. Der er trægulve i stuen 3 sal - stue samt soveværelse med skabe. Der er synlig bjælker og gulvtæpper i stue og soveværelset. Der er vaske muligheder til lejemålet.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 8800 Viborg

På Ll. Sct. Hansgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ll. Sct. Hansgade i 8800

Husleje
Du skal betale 5.900 kr. om måneden for denne bolig på Ll. Sct. Hansgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.700 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 289 lejemål i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.