3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Dumpen
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

20.250 kr

Leje per måned:

6.750 Kr/md

Skøn 3 værelses lejlighed med altan og synlig bjælker til leje tæt på Viborg midtby. Lejligheden er til leje nu. For fremvisning kontakt Gitte - 2899 8760.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 8800 Viborg

På Dumpen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Dumpen i 8800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Dumpen  ligger på 6.750 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.250 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 292 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.