30 skønne rækkehuse med naturskøn beliggenhed!

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

10.650 kr

Depositum:

31.950 kr

Leje per måned:

10.650 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

På Brahesbakke i Horsens udlejer vi 30 nybyggede rækkehuse med egen have/terrasse. Projektet består af to typer lejemål: Rækkehuse i 1-plan og rækkehuse i 2-plan. Lejemålene varierer i størrelsesordenen 101-111 m2, og de har alle gulvvarme, indbygningsovn, induktionskogeplade, opvaskemaskine samt kombineret vaskemaskine og tørretumbler I de 2-plans rækkehuse bevæger du dig ind i stueetagen igennem en entré, hvorfra der er adgang til et badeværelse og boligens køkken. I forlængelse af køkkenet findes boligens store stue/alrum, hvor trappen til 1. sal også er placeret. På 1. salen er der en repos, som giver adgang til 3 separate værelser og et badeværelse. De 2-plans huse har derfor to badeværelser, mens de 1-plans huse har ét. Til hvert rækkehus findes en lækker have med terrasseområde, hvor der er oplagt at indrette sig med et lækkert udendørsmiljø. NB! Du kan ansøge om tilladelse igennem os til at have 1 stk mindre husdyr på adressen. Kontakt Nybolig Projektsalg på 7011 1100 for flere informationer!

Stort hus på 111 m2 til leje 8700 Horsens

I dette hus på Brahesbakke får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 111 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Brahesbakke i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Brahesbakke er 10.650 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.950 kr.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.