4 værelses hus i København S

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.148 kr/md

Leje per måned:

14.875 Kr/md

<p>Midt i Arenakvarteret i Ørestad, finder vi ejendommen Kunstnerkarréen. Kunstnerkarréen består af 95 lækre lejeboliger, der er fordelt på byhuse og lejligheder. Lejlighederne er på 2-5 værelser, mens byhusene udelukkende består af 5 værelser. Der er opført 28 byhuse, og 67 lejligheder. Boligerne er på 59-128 m2. De fleste af boligerne i Kunstnerkarrréen kommer med enten egen altan, terrasse eller tagterrasse. I kælderen er der anlagt en parkeringskælder, med en kapacitet på 56 biler.</p><h3>Boliger med diversitet</h3><p>Kunstnerkarréen er som udgangspunkt opdelt i tre forskellige typer af beboere, som kan bo sammen og dermed sikre diversitet i karréen.</p><p><em>Fordybelse</em> er for dem, der ønsker fred og ro omkring sig. I bebyggelsens vestlige del findes 30 lejligheder på enten to eller fire værelser med omgivelser, som sikrer grundlag for kreativitet og fordybelse – deraf byggeriets navn. Beboerne er som udgangspunkt personer på 40+, der enten er singler, par eller stadig har hjemmeboende teenagebørn.</p><p><em>Cityliv</em> er omvendt til de moderne storbymennesker, der ønsker mere liv og knald på hverdagen. De 37 lejligheder er fra mindre toværelses til større femværelse...

Stort hus på 102 m2 til leje 2300 København S

På Richard Mortensens Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 102 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Richard Mortensens Vej i 2300

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Richard Mortensens Vej  ligger på 14.875 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.